5 stappen om uw totale autokosten te verlagen โ€“ Aansprakelijkheidsverzekering tegen een laag tarief

Het bezit van een auto is tegenwoordig meer een noodzaak dan een luxe. Je hebt tegenwoordig bijna een auto nodig om ergens te komen. Behalve een paar gelukkige zielen die thuis werken of in de buurt van een bushalte wonen die hen rechtstreeks naar het werk brengt, hebben we allemaal een auto nodig.

Autoโ€™s zijn duur, om nog maar te zwijgen van de verzekeringskosten.

Een auto bezitten is ook niet goedkoop. Er zijn autobetalingen om over na te denken. Dan is er benzine. Onderhoud (o.a. olie verversen) en soms duurdere reparaties zoals versnellingsbakken of remmen. En ik heb een autoverzekering.

Een autoverzekering kan een van de belangrijkste uitgaven zijn die een persoon kan betalen als het gaat om het bezit van een auto.ย hoeveel een auto kost per kilometerย U moet maandelijks betalen. En u hoeft uw verzekeringsmaatschappij waarschijnlijk niet te bellen om daadwerkelijk een ongeval te melden.

Minimale aanvulling op de kostprijs van de auto: aansprakelijkheidsverzekering tegen een laag tarief

De meeste staten vereisen een minimale dekking, de zogenaamde aansprakelijkheidsverzekering. De noodzaak om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben is een minimale vereiste in elke staat die eerlijk gezegd bijdraagt aan de totale kosten van het bezitten van een auto.

Gelukkig kunt u de kosten van uw aansprakelijkheidsverzekering beperken door een goedkope verzekering af te sluiten. Het is belangrijk om de stappen te kennen om daar te komen.

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Aansprakelijkheidsverzekering is een soort autoverzekering die de kosten van de andere partij vergoedt in geval van een ongeval veroorzaakt door eigen nalatigheid. De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt medische en materiรซle schade na een ongeval.

Helaas dekt de aansprakelijkheidsverzekering niet veel andere mogelijke situaties die kunnen ontstaan na een ongeval. Andere soorten populaire autoverzekeringen zijn:

alle. Aanrijding:ย Dekt de kosten van schade aan uw eigen voertuig als u een ongeval veroorzaakt.

regen. Medische kosten en/of persoonlijke ongevallenverzekering:ย Bij een ongeval bent u verantwoordelijk voor de medische kosten van uzelf (of uw medereizigers).

Zaad. Onverzekerde chauffeurs:ย dekt eigendommen en medische kosten als de andere partij het ongeval heeft veroorzaakt maar niet voldoende verzekerd was.

D. Uitgebreid:ย dekt uw eigendommen in het geval van een niet-ongevalgerelateerd incident zoals brand, verkeersschade of diefstal.

Uiteindelijk wilt u overwegen om verschillende soorten verzekeringen voor uw auto af te sluiten.

In 5 stappen naar een voordelige autoverzekering

Toch blijft de noodzaak om de kosten laag te houden altijd aanwezig. Hier zijn 5 stappen om een goedkope autoverzekering af te sluiten.

1. Bepalen van de minimale aansprakelijkheidsdekking van uw staat: elke staat heeft verschillende minimale aansprakelijkheidslimieten. Zoek uit wat van toepassing is op uw staat en schrijf het op. Onthoud dat als uw verzekering de kosten van de andere partij na een ongeval niet voldoende dekt, u voor de civiele rechter kunt worden gedaagd. Overweeg om meer te kopen dan het wettelijk vereiste minimumbedrag.

2. Zoek uit welke andere soorten verzekeringen je nodig hebt. Lees de verschillende verzekeringen (zie hierboven) om te bepalen welke verzekering u nodig heeft.

3. Maak een hoofdlijst van de dekking die u wilt kopen en laat ruimte over voor de naam van uw verzekeringsmaatschappij. Om de beste deal voor uw verzekering te krijgen, wilt u offertes van meerdere maatschappijen vergelijken. Let op de exacte dekking waar u naar op zoek bent, zodat u een vergelijkbare offerte kunt krijgen.

4. Voeg ten minste 5 autoverzekeringsmaatschappijen toe aan uw lijst: Dit is niet het moment om te beknibbelen op uw onderzoek. U moet dus minimaal 5 autoverzekeringsmaatschappijen opsommen.

5. Vraag offertes voor autoverzekeringen aan bij alle 5 bedrijven. Bekijk meerdere offertes en bevestig.